joi, 5 noiembrie 2009

Baia Mare, jud. Maramures
Pentru ca nu mai crestea un papagal a fost reclamat la Protectia Consumatorului Maramures. Inspectorii s-au crucit cand au auzit reclamatia maramureseanului. Ascultandu-l mai atent si-au dat seama ca tanarul chiar are dreptate. Asa ca s-au pus pe verificat. Intr-un final i-au dat dreptate reclamantului care si-a recuperate si banii pe care ii cheltuise, vreo 1.600 de lei.
Baimareanul nostru, ALEXANDRU s-a dus anul trecut la un pet shop pentru a-si cumpara un papagal mandru, asa ca el. A scos din buzunar 1.600 de lei pentru un “Marele Alexandru”. L-a luat acasa si a asteptat sa creasca. Si a asteptat si a asteptat si a asteptat. Nici dupa un an de zile “Marele Alexandru” nu s-a facut mare, ci a ramas tot asa, micut cum il cumparase. Crezand ca este bolnav papagalul baimareanul s-a dus la medicul veterinar. Acolo mare surpriza: nu a cumparat un “Marele Alexandru” ci a cumparat “Micul Alexandru”. Asa ca putea el asteptat mult si bine ca “micul” Alexandru sa se faca “Mare”. Enervat peste masura baimareanul nostru s-a dus glont la pet-shop. Acolo alta surpriza: conducerea se schimbase si nimeni nu il mai recunostea.

Vazand ca nu mai scoate la capat morosanul nostru s-a dus glont la protectia consumatorului. Inspectorii s-au crucit cand au auzit ce reclama. A aparut insa inspectorul NOROCEL. Dupa ce s-a scarpinat de vreo doua ori dupa ureche acesta a spus ca reclamantul are dreptate.
In cele din urma reclamatia a fost solutionata pe cale amiabila. Baimareanul a dus papagalul la magazinul de unde l-a cumparat si a primit toti bani inapoi. Fara dobanda fireste.