duminică, 31 octombrie 2010

N-a nimerit trecerea de pietoni

Un barbat din Maramures a ajuns, seara trecuta, de la o pomenire, la spital. Beat crita, a traversat drumul european 58 pe unde a nimerit, si l-a lovit in plin o masina.


Dragostea l-a distrus! Risca paralizia pe viata

Pentru o nebunie de-o clipa, un tinar de 18 ani va plati tot restul vietii. O cearta cu iubita l-a deprimat atit de tare, incit baiatul s-a aruncat de la etaj. A vrut sa moara, dar n-a reusit decit sa-si rupa toate oasele si coloana vertebrala. Risca acum sa ramina pentru totdeauna complet paralizat.


joi, 21 octombrie 2010

Vin ninsorile! Zapada ca-n povesti in Maramures

A nins ca in povesti in Maramures si Harghita, la peste 1200 metri altitudine. Pentru prima data in acest an, in cele doua judete. Si iarna este decisa sa nu dea inapoi. In pasul Prislop, de exemplu, zapada are 10 centimetri. Suficient cat sa-i intoarca din drum pe toti soferii care au cauciucuri de vara.


Parfumul dauneaza sanatatii

Un caz unic in istoria politiei din Baia Mare! Oamenii legii au fost chemati de urgenta la o scoala din oras, unde trei eleve s-au intoxicat. Politistii au tasnit imediat in masina. Se gandeau la cele mai cumplite scenarii: pistol cu gaze, grenade lacrimogene, sobe infundate. Cand au ajuns la scoala, s-au relaxat brusc. Misiunea lor era sa ancheteze o intoxicatie cu parfum.


miercuri, 20 octombrie 2010

Au devastat 3 baruri intr-o noapte

Un echipaj de 3+1 a reusit sa devasteze intr-o singura noapte 3 baruri din Baia Mare. De ce 3+1? Pentru ca 3 beau alcool, iar un al 4-lea doar suc.

Foc si panica la un orfelinat din Baia Mare

Panica, aseara, la un orfelinat din Baia Mare! Doisprezece copii au fost evacuati dupa ce un incendiu puternic a cuprins podul casei. Un baiat de 12 ani a lesinat - l-au ajutat medicii de pe ambulanta sa isi revina. Flacarile au mistuit acoperisul cladirii, in intregime. Au fost momente grele pentru copii, asa ca un psiholog i va ajuta acum sa treaca peste cele intamplate.


marți, 19 octombrie 2010

Facturi de speriat

Facturile la apa nu-i dau pace unei femei din Baia Mare. Din luna iulie a aflat ca are de platit la apa cat pentru cativa ani. Situatia s-a repetat si in august si in septembrie, astfel ca datoria se ridica acum la peste 10 milioane de lei vechi.


sâmbătă, 16 octombrie 2010

Vieti distruse prea devreme

Un tanar din Maramures si-a omorat nepotica de doar cateva luni si si-a trimis la spital sora si cumnatul. A intrat cu masina intr-un stalp, iar autoturismul s-a facut praf.


O famile distrusa

Un tanar din Maramures a fost la un pas de a-si omori sora, cumnatul si nepoata de doar cateva luni. A intrat cu masina intr-un stalp, iar masina s-a facut praf.


vineri, 15 octombrie 2010

Un cal lasat liber a provocat un accident pe DN 1 C

miercuri, 13 octombrie 2010

"Diminuarea Boc"la Sighetu Marmatiei

Boc a cerut, Boc a primit! Statele de plata a mai multor profesori din Sighetu Marmatiei contin o notita cu umor negru. Citez - "diminuare Boc", in locul reducerilor cu 25%. Gaselnita vine chiar de la Serviciul de Finante Locale din Sighetu Marmatiei.


luni, 11 octombrie 2010

Au intrat cu masina in politie

Mascaţii au descins azi noapte pe drumul european 58, într-un sat din Maramureş. Şi asta după ce un şofer a intrat într-o maşină de poliţie ce se afla în patrulare. De la vorbe grele până la un adevărat circ nu a fost decât un pas. Şoferul vinovat dar şi pasagerul din aceeaşi maşină au fost calmaţi doar după ce mascaţii i-au dat de două-trei ori de pământ şi i-au încătuşat.



Cum sa topesti banii

Construim pirtii dar de ce atit de multe si de ce in zone proaste? Daca nu e zapada, doar aruncam banii. Ministerul condus de Elena Udrea a alocat deja 44 de milioane de euro pentru pirtii noi. Numai ca un studiu facut de organizatia World Wide Fund arata ca proiectele sunt ineficiente. Cele mai multe pirtii sunt construite la altitudini mici, unde zapada sta mai putin de doua luni pe an.


miercuri, 6 octombrie 2010

Depasire fatala

Si acum tot despre o depasire hazardata care a dus la moartea unui om. Pe soseaua de centura a orasului Gherla, chiar in fata unei biserici, un sofer a depasit un autobuz fara sa se asigure. Masina barbatului s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus.


marți, 5 octombrie 2010

Fetita de 5 ani spulberata pe trecerea de pietoni de un scuter

O fetita de cinci ani a scapat cu viata, desi este la spital in stare grava, dupa ce a fost lovita, pe trecerea de pietoni, de un scuter condus de un adolescent de 16 ani. O nenorocire care astepta sa se intample, pentru ca baiatul nici macar nu se obosise sa treaca pe la cursurile de legislatie rutiera. Totul s-a intamplat sub ochii matusii fetei, care isi tinea nepotica de mana.


Accident grav in Baia Mare

Inca o victima a traficului haotic de pe soselele din Romania. La iesirea din Baia Mare, un autotren a acrosat un biciclist cu oglinda retrovizoare. Dupa minute in sir de resuscitare, medicii au reusit sa-l readuca pe barbat la viata. La cateva ore de la internare barbatul a decedat.


luni, 4 octombrie 2010

Focuri de arma la granita! Traficanti prinsi!

Focuri de arma azi noapte, la granita cu Ucraina. Politistii de frontiera maramureseni au tras 8 gloante ca sa opreasca o grupare de traficanti de tigari. Indivizii incarcau intr-un microbuz mai multe colete voluminoase si nu s-au speriat deloc de focurile de avertisment. Au pornit masina, cu politistii pe urmele lor si nu s-au oprit decat in curtea unui complice, acolo unde oamenii legii nu aveau ce cauta fara mandat. In timp ce politistii asteptau mandatul, cei trei suspecti au iesit prin alta parte si au fugit cu un taxi, dar au fost prinsi si retinuti. In curtea complicelui, oamenii legii au gasit peste 20.000 de pachete de tigari, pe care le-au confiscat.


Ispititi de casa Domnului

In Maramures, hotii au pretentii muuuult mai mici. Poate si pentru ca le e frica de Dumnezeu. Doua biserici maramuresene au fost calcate in acest week-end de hoti. Au intrat, au cautat, dar nu au luat banii. I-a tentat ciocolata pe care preoaii o dadeau copiilor dupa impartasanie.


Hoţii au spart două biserici pentru...ciocolată

Două biserici din Maramureş au fost călcate de hoţi, în acest week-end. Aceştia au intrat, au căutat, dar nu au luat bani, ci câteva batoane de ciocolată. Deşi nu s-au furrat bani, oamenii au anunţat, totuşi, poliţia.


duminică, 3 octombrie 2010

Drama unei Stele! Lucian Balan!

Duckadam, Boloni, Lacatus si Balan. Daca pe primii trei ii recunoasteti imediat, poate ca numele de Lucian Balan nu va mai spune nimic. A fost mijlocasul celei mai bune echipe romanesti a tuturor timpurilor, a adus Cupa Campionilor Europeni in Ghencea, iar acum a ajuns sa-si doreasca moartea. Nici datoriile, nici divortul nu l-au afectat, precum despartirea de Steaua. A incercat sa-si ia viata, dar a fost salvat chiar de mama lui.