joi, 26 februarie 2009

Verdict final: gratierea!

A fost gratiata de presedinte. Femeia de 55 de ani din Salistea de Sus, condamnata la inchisoare pentru ca indraznise sa smulga 3 tarusi din pamant nu se va mai intoarce in inchisoare. Decretul a fost semnat in urma cu 3 ore, atunci cand nimeni nu se mai astepta. (www.antena1.ro)

La un pas de inchisoare

Femeia de 55 de ani, din Maramures, condamnata la inchisoare pentru ca a smuls trei tarusi din pamantul care credea ca ii apartine asteapta iertarea presedintelui. Poimaine ar trebui sa mearga la inchisoare dar spera inca intr-o minune. Intre timp, la Salistea de Sus spiritele sunt din ce in ce mai incinse. (www.antena1.ro)

luni, 23 februarie 2009

La furat, la politie

Trei maramureseni au fost prinsi, la furat, chiar in curtea politiei, din Vatra Dornei. Barbatii venisera sa-si ia inapoi masina, de zeci de mii de euro, pe care au abandonat-o in urma cu o saptamana, cand au fost prinsi la braconaj. Toata opreratiunea nocturna, a celor trei, a fost filmata. (www.antena1.ro)

vineri, 20 februarie 2009

Limuzina pentru sefu` mare

Criza criza, dar obrazul subtire cu bani de la bugetul aeroportului se tine. Asa gandeste presedintele consiliului judetean Maramamures, care si-a luat o masina de 60 de mii de euro. Nu din buzunar, ci din banii alocati de la stat pentru aeroportul din Baia Mare. (www.antena1.ro)

marți, 17 februarie 2009

E super misto iarna prin Maramu'